Laan van Nieuw Oost-indië 275 | 2593 BS Den Haag, The Netherlands | +31(0)70 365 46 77

Order your free button today!

English

Do you speak (some) Dutch, but do people usually answer back in English? You are not alone! That’s why we designed this ‘Spreek Nederlands met mij’ badge. Order it for free! Send an email to info@directdutch.com and include your name and address in the email.

Dutch

Spreek je al (een beetje) Nederlands, maar krijg je vaak antwoord in het Engels? Je bent niet de enige! Bestel daarom onze gratis ‘Spreek Nederlands met mij!’ badge. Stuur een email naar info@directdutch.com met je naam en adres.

Voor groepen / scholen:

Wij krijgen ontzettend veel aanvragen vanuit andere scholen/organisaties. Wij willen daar graag aan voldoen, maar de het aantal aanvragen is te hoog om dit kosteloos te kunnen doen. Wij rekenen daarom voor groepen sinds januari 2019 de kostprijs van de button en de verzendkosten door. De kosten bedragen € 0.33 per stuk (exclusief verzendkosten). Voor bestellen kunt u ook mailen naar info@directdutch.com.
 

 

%d bloggers like this: