Laan van Nieuw Oost-indië 275 | 2593 BS Den Haag, The Netherlands | +31(0)70 365 46 77

Address

Direct Dutch Institute is easily accessible by tram 2 (stop: Stuyvesantstraat) and within walking distance from NS station Laan van NOI.

Laan van Nieuw Oost-Indië 275
2593 BS The Hague
The Netherlands
Tel: +31 (70) 365 46 77
Fax: +31 (70) 356 11 40
e-mail

  • Managing Director: dr Ruud Hisgen, ruud@directdutch.com
  • Office & Finance Manager: Avril Marrah, info@directdutch.com
  • Director of Studies:  Petra Hisgen, petra@directdutch.com
    Appointments for an oral test can be made on Monday to Thursday between 12:00 – 13:00 hrs and  17:00 – 18:00 hrs. Please make this online test first. After you finished the online test, please send an email to Petra Hisgen to make an appointment.
  • Business Development Manager:  Zsuzsa Jónás, zsuzsa@directdutch.com

Opening hours

The Direct Dutch Institute office is opened on Monday to Friday from 9 to 5.

 

Vacatures

Direct Dutch Institute is op zoek naar een docent Nederlands (man/vrouw) voor circa twee avonden in de week (6 uur per week). Direct Dutch, opgericht in 1985, is gespecialiseerd in het geven van Nederlandse les aan internationals. De school staat landelijk bekend om de hoge kwaliteit van de lessen. Ook is de school bekend vanwege de vele extra activiteiten voor studenten om het Nederlands in de praktijk te oefenen. Tijdens de les ligt de nadruk op conversatie: vanaf les 1 wordt er in het Nederlands gesproken met de studenten. Voor de uitleg van grammatica is een goede beheersing van het Engels vereist. Alle docenten bij Direct Dutch krijgen een speciale training om les te kunnen geven volgens de eigen methode ‘Home in on Holland’.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende functie bij één van de bekendste Nederlandse taalscholen? Stuur dan je C.V. en je sollicitatiebrief naar Petra Hisgen .

Contactgegevens:
Petra Hisgen
Studiecoördinator
petra@directdutch.com.

Leave a Comment